Predajte se ljubezenski pozabi

Foto: Žurnal24 Predstava traja 65 minut. (Foto: Arhiv organizatorja)
Spoj klasičnega baleta ter sodobno plesnega in gledališkega izraza z naslovom Carmina Burana si lahko ogledate ob 20. uri v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.
Oglej si celoten članek

V Carmini Burani se vam razkrije se obredno življenje barbarskih humanoidov, ki skušajo obstati na ruševinah civilizacije, borijo se za preživetje, spopadajo se s svojimi strahovi, skušajo kljubovati usodi. Včasih jim življenje prinese dobre stvari, ljubezen, radost, in včasih žalost ali smrt.

Dekle, ki ji je usojeno kratko življenje, je kljub temu lahko srečno. Ko se preda ljubezenski pozabi začne verjeti v drugačno, boljše življenje. A usoda je nestanovitna in kruta. Ni ji mar za lepoto trenutka. Ko doživljamo razočaranja, radosti in strahove smo na poti samospoznanja, razgrinjajo se nam usoda in različne možnosti – spoznavamo lastno človeškost.

Za vstopnico boste odšteli od 13 do 24 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.