Pred smrtjo vpleten v ljubezenski trikotnik

Foto: EPA
Foto: EPA
Philip Seymour Hoffman še ne počiva v miru. Na dan prihajajo nove skrivnosti iz njegovega življenja.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo poročali, da so se našli skrivni dnevniki pokojnega igralca Philipa Seymourja Hoffmana, v katerih je pisal o boju s svojimi demoni in drogami. Veliko zapisov naj bi bilo nejasnih, saj jih je očitno pisal, ko je bil zadet, zdaj pa se je izkazalo, da je v njih pisal tudi o domnevnem ljubezenskem trikotniku.

Kot kaže, je bil tik pred smrtjo ujet v razmerje z odtujeno partnerico Mimi O'Donnell in neznano žensko. To so za časnik New York Post povedali preiskovalci, ki trenutno proučujejo njegove dnevnike. Iz njih je razbrati, da se je 46-letni igralec z neznano žensko zapletel pred kratkim, zato preiskovalci predvidevajo, da se je pred enim mesecem zato še bolj odtujil od Mimi, s katero ima tri otroke. "Mimi ga je iz hiše vrgla že pred enim mesecem," je za revijo US povedal neimenovan vir in dodal: "Rekla mu je, da lahko še vedno videva otroke, a se mora prej očistiti vseh drog."

Hoffman je o svojih demonih in strahovih javno govoril že maja lani, zato takšna razkritja v njegovih dnevnikih niso nič novega. Kot piše Page Six, je na njihovih straneh zapisal, da ga je "sram, ker hodi ven in popiva".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.