Pred Križankami po evropskih odrih

Foto: Žurnal24 (Foto: Žiga Lovišin)
Skupina Elvis Jackson se bo pred velikim koncertom v Križankah ogrevala na evropskih odrih.
Oglej si celoten članek

Skupina Elvis Jackson se je v četrtek, 3. marca, odpravila na novo turnejo. Zaigrali bodo na odrih po Avstriji, Nemčiji, Švici, Češki, Madžarski in po državah nekdanje Jugoslavije. Med drugim jih bomo lahko videli na Dunaju, Gradcu, Münchnu, Innsbrucku, Pragi, Churu, Thunu, Plznu in Brnu.

Za sklepno dejanje in vrhunec promocije uspešnega albuma Against The Gravity pa bodo Elvis Jackson poskrbeli 19. maja v Križankah, kjer bodo pripravili svojevrsten šov. V družbi glasbenih gostov, ki zaenkrat ostajajo še skrivnost, v družbi vseh prijateljev in številnih oboževalcev, želijo Elvisi na najlepši možen način obeležiti uraden zaključek koncertne turneje.

Domači punk rokerji bodo postregli z zabavnim, energičnim in tehnično dovršenim nastopom. Poleg pesmi z aktualne izdaje Against The Gravity bodo odigrali vse svoje največje uspešnice in nekaj novejših, še neizdanih pesmi.

Vstopnice za velik koncert v Križankah bodo po znižani ceni 22 € na prodajnih mestih Eventima na voljo od 7. marca 2011.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.