Za pražen riž s piščancem in zelenjavo piščančje prsi najprej narežemo na manjše kose, mlado čebulico pa na tanke kolobarje.
Če je zelenjava zamrznjena, jo odmrznemo, sicer jo samo narežemo na koščke. Riž skuhamo po navodilih na embalaži in dobro odcedimo. V voku segrejemo olje ter popečemo piščanca in riž. Dodamo zelenjavo.
Takoj ko je zelenjava vroča, vmešamo jajca in pustimo, da zakrknejo. Začinimo s sojino omako, omako iz ostig in čilijem.
Pražen riž s piščancem in zelenjavo napolnimo v skodelice in okrasimo s svežim koriandrom ali baziliko ter posujemo s sezamom.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.