Pravi princ z Broadwaya

Foto: Žurnal24 Princ Broadwaya je pred dvema letoma v Izoli prejel nagrado občinstva za najbolj
Ob 20. uri si v dvorani Udarnik v Mariboru oglejte film Princ Broadwaya (Princ of Broadway), zmagovalni film festivala Kino Otok - Isola Cinema 2009.
Oglej si celoten članek

Lucky (Prince Adu), priseljenec iz Gane brez urejenih papirjev, se na ulicah Broadwaya preživlja s prodajo ponarejenih blagovnih znamk. Z robo ga oskrbuje prijatelj Levon (Karren Karagulian), priseljenec iz Armenije.

Luckyjevo življenje se obrne na glavo, ko ga nekega dne obišče nekdanja punca in mu potisne v roke majhnega otroka, ki naj bi bil njegov sin. Medtem ko se Lucky sooča z novonastalo situacijo, ki od njega zahteva, da se v hipu prelevi v odgovornega očeta, se Levon trudi rešiti svoj razpadajoč zakon.

Unikatna mešanica naturalistično posnete socialne drame in tople, lucidne komedije značajev; zagotovo eden najbolj svežih in inovativnih ameriških neodvisnih filmov zadnjega desetletja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.