"Požrl boš ta telefon!"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Sean Penn je znorel, ko je videl, da ga je neki oboževalec fotografiral.
Oglej si celoten članek

V nekem hotelu v San Franciscu se je zgodil incident, v katerem je glavno vlogo igral hollywoodski zvezdnik Sean Penn. Igralec se je spravil na oboževalca, ki ga je z mobilnikom na skrivaj fotografiral. "Smo videti kot živali v živalskem vrtu?“ naj bi se po besedah priče zadrl Penn, oboževalcu iz rok iztrgal telefon in ga vrgel na tla. "Požrl boš ta telefon,“ je igralec dodal in odvihral. Del njegovega izpada si lahko ogledate tukaj.

Zvezdnik se je malce pozneje o nadležnih oboževalcih pogovarjal tudi z enim od zaposlenih v hotelu in ga podučil, da bi morali v takšnih situacijah ukrepati.

Predstavnik hotela je ukrepal, a ne, kot bi si želel Penn. Stopil je namreč do "žrtve" in jo vprašal, ali želi poklicati policijo. Oboževalec, ki je bil očitno boljše volje od zvezdnika, je odklonil in mirno zapustil hotel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.