Potapljača z golimi rokami ujela morskega psa

Foto: Žurnal24 pes
Dva potapljača sta z golimi rokami ujela morskega psa, ki je en teden povzročal zmedo na plažah Tarragone na severovzhodu Španije.
Oglej si celoten članek

Potapljača sta se z ekipo Rdečega križa iz akvarija v Barceloni pred množico gledalcev bojevala z 1,6 metra dolgim sivim morskim psom. Ta bo sedaj bival v barcelonskem akvariju, dokler ga v prihodnjih dneh ne bodo odpeljali na odprto morje.


Morski pes pravzaprav ni bil tako zelo nevaren.

 
Potapljača sta se v boj z morskim psom spustila z golimi rokami, ker "je bil to za morskega psa najblažji način", je povedal potapljač Jose Martinez . Pri boju sta bila lažje poškodovana.

Španske oblasti so po odkritju morskega psa izdale prepoved kopanja na priljubljeni plaži v Tarragoni. Ukinili jo bodo šele, ko se bodo prepričali, da na območju ni več morskih psov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.