Posvojenke se je naveličal

Foto: Žurnal24 Nek visoki evropski diplomat, ki dela v Hongkongu, je izzval val ogorčenj, ker s
Nek visoki evropski diplomat, ki dela v Hongkongu, je izzval val ogorčenj, ker se je odrekel sedemletni Korejki, ki sta jo z ženo posvojila, ko je bila stara štiri mesece.
Oglej si celoten članek

Deklico sta izročila socialni službi in izjavila, da se ˝posvojitev pač ni izšla˝. Neimenovani diplomat in njegova žena sta deklico posvojila v času njegovega službovanja v Koreji, ko sta še mislila, da ne moreta imeti svojih otrok. Diplomatova žena pa je nato rodila dva otroka.

Po korejskih zakonih, ki za Hongkong ne veljajo, posvojitelji ne morejo vrniti otroka. Tako hongkonške socialne službe deklici iščejo nov dom, pri tem pa imajo težavo, ker deklica ne zna korejsko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.