Posvarila jo je pred Therouxom

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Ženitna posrednica Patti Stanger je Jennifer Aniston posvarila pred Justinom Therouxom.
Oglej si celoten članek

Foto: Flynet Patti Stanger Hollywoodska ženitna posrednica in zvezda resničnostne TV-posredovalnice Millionaire Matchmaker Patti Stanger (na fotografiji) pravi, da sta Jennifer Aniston in Justin Theroux sicer vroč par, vendar igralko opozarja: "Pazi! Nekaj ni v redu."

Čeprav je Jennifer z Justinom več kot zadovoljna, Patti meni, da bi morala pritisniti na zavore. "Sicer mi je Justin všeč, vendar problem vidim v tem, da je s svojo bivšo živel 16 let, nato pa nenadoma sreča dekle svojih sanj in kar tako mimogrede pomaha dolgoletni partnerici v slovo. Takim dejanjem vedno sledi karmični dolg," je prepričana Patti, ki dodaja: "Po telesni govorici lahko rečem, da sta si zares všeč, toda ali je to resnično dovolj, da zavržeš 16 let trajajočo zvezo? Nekaj tu ni v redu."

Patti tudi ne razume, kako je lahko Jennifer nekomu speljala partnerja, saj se je vendar pred nekaj leti sama znašla v prav takšnem neugodnem položaju, ko jo je bivši mož Brad Pitt zapustil zaradi greha vredne Angeline Jolie.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.