Postrigla se je zaradi ritnih lukenj

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Miley Cyrus je presenetila s svojo novo drzno pričesko, v kateri so počuti naravnost odlično. Kaj pa na spremembo pravi igralkin zaročenec Liam Hemsworth?
Oglej si celoten članek

"Oče mi je rekel, da so možnosti kot ritne luknje, vsak jih ima. Ljubim svoje lase, počutim se srečno, čedno in svobodno," je na Twitterju svojo novo kratko pričesko komentirala Miley Cyrus. Vendar to ni bila edina samohvala, pevka/igralka je tvitala plaz komentarjev na račun svoje nove pričeske. "Še nikoli se nisem počutila bolj jaz", "Pravkar mi je nekdo rekel, da sem bolj luštna od Miley Cyrus" in "V svoji koži se počutim tako srečno" so le ene izmed navdušenih izjav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:55 17. Avgust 2012.

    btw tale smrklja je prej grda kot lepa, da ne bo pomote oz. lepo rečeno je pod povprečjem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.