Posnela videospot in zbolela

Foto: Žurnal24
Pevka Rebeka Dremelj je na gradu Mokrice z ekipo snemala videospot za svoj zadnji singel Petek 13.
Oglej si celoten članek

Ker si je Rebeka Dremelj želela, da bi posneli prizor, kjer bi se nanjo usula ploha, so k sodelovanju povabili še brežiške gasilce. Z veseljem so se odzvali vabilu svoje sokrajanke ter prihiteli z brizgalno in "umetnim dežjem". Da bi posneli resnično dobre prizore, so morali snemati dvakrat, posledica česar je bila, da je glavna akterka do kože premočena uro in pol preživela pod bruhajočo mrzlo vodo iz brizgalne pri le dveh stopinjah nad ničlo. Premražena je bila sicer zadovoljna s posnetim, a žal hkrati tudi že bolna.

Zgodba govori o nevšečnostih, ki se ti lahko kot po tekočem traku dogajajo v nekem dnevu, in na koncu z malo vraževerja seveda okriviš petek trinajsti. Režijo in scenarij je zaupala produkcijski ekipi iz Murske Sobote, s katero snema tudi svoj resničnostni šov Brez strehe nad glavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.