Poslovil se je zvezdnik serije Živi mrtveci

Foto: Profimedia
»Počivaj v miru. Radi te imamo,« so se od njega poslovili na uradnem Twitter profilu serije.
Oglej si celoten članek

V 77. letu starosti je umrl Scott Wilson, ki je posnel več kot 50 filmov, nazadnje pa je blestel v seriji Živi mrtveci, v kateri je igral Hershela Greena. Njegov tiskovni predstavnik je sporočil, da je imel levkemijo in da je svet izgubil pravi »zaklad, miren glas in nežno dušo, kar so spoznali vsi, ki so prišli z njim v stik«. Umrl je mirno na svojem domu v Los Angelesu.

Angela Kang, scenaristka Živih mrtvecev, je pred časom razkrila, da se bo Wilsonov lik v novi sezoni vrnil, tako kot tudi lika, ki sta ga igrala Sonequa Martin-Green in Jon Bernthal.

Wilson je igral v številnih filmskih hitih, med drugim tudi v filmih Veliki Gatsby, Pearl Harbour in Zadnji sprehod. Za vlogo v filmu The Ninth Configuration si je prislužil nominacijo za zlati globus.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.