Pošast, ki bega Kanadčane

Foto: Žurnal24 Truplo živali je izginilo. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na obalo jezera v kanadskem mestecu je naplavilo truplo živali, za katero nihče ne ve, kaj točno je.
Oglej si celoten članek

Ljudje iz kanadskega mesteca Kitchenuhmaykoosib še vedno ne znajo razvozlati skrivnosti nenavadnega trupla. Žival, podobna vidri, ki ima dolgo dlako po vsem telesu, razen na glavi, nogah in obrazu, mnoge spominja na pošast, ki so jo leta 2008 odkrili na rtu Montauk.

"Odšli sva na sprehod s psom, ko je ta zavohal nekaj nenavadnega. Kar naenkrat je iz jezera potegnil truplo živali," sta razkrili ženski, ki sta truplo živali fotografirali in ga pustili ob jezeru. Policisti so pozneje preiskali okolico jezera, toda trupla niso našli.

Nekateri blogarji pišejo, da gre za neke vrste chupacabro ali kozjega vampirja, ki je mitska zver, ki ji pripisujejo številne pokole živali. Ta naj bi živela v določenih predelih ZDA, mnogi pa zatrjujejo, da so jo videli, čeprav še niso dokazali, da ta žival resnično obstaja.

V galeriji si oglejte fotografije nenavadne živali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.