Poroko sva zaključila s seksom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Prestižna bela limuzina naju je odrešila navdušene množice pred cerkvijo, ki je bila videti še celo srečnejša od naju ob najini poroki. Pa seveda ni bilo tako.
Oglej si celoten članek

Posuta z rižem in slavnostno oblečena sva se valjala v razkošni notranjosti velikana na kolesih. Šofer je vedel kam mora in da naju ne sme motiti. Pripravljena sva imela oblačila za nadaljnjo zabavo, kjer so se že zbirali najini povabljenci. Tričetrt ure je bilo vsekakor dovolj, da se nisva samo preoblekla. Hlastala sva drug po drugem in rade volje sem ustregla njegovi neumorni želji, da si me vzame še v poročni obleki. "Samo enkrat se zgodi," mi je ves čas ponavljal.

Nekoliko s težavo sem nabrala dolgo obleko do te mere, da je lahko ugledal moja stegna odeta v belo čipko, kar ga je le še dodatno vzburilo. Srečen je bil kot majhen otrok in ni mu bilo za zameriti. Tudi sama sem se počutila, kot bi mu pravkar ponudila svojo nedolžnost, katere pa že leta ni bilo več. On je po usnjenem sedežu lezel proti meni v samih spodnjicah, jaz pa sem ga čakala z naborkom bele tkanine v rokah. S prsti je spolzel navzgor po mojih nogah in mi slekel spodnjice, ki so končale v torbi, kjer sva imela cunje za preoblačenje.

Z ustnicami mi je nato razveselil čute in mi poljubljal kolena, notranjo stran stegen in navsezadnje seveda tudi lično urejeno češpljico. Presenečeno sem zavzdihnila kot da tega še nikoli ne bi doživela. Zares je bil v zraku nek poseben občutek, saj je bil za tenkim steklom pred nama voznik, okoli naju vse polno ljudi na cesti, midva pa sva se predajala strastem kot to počno v erotičnih filmih, ko snemajo med vožnjo v kakem avtu, ali kombiju. Udobno sem se zleknila na sedeže, eno nogo zavihtela preko vzglavnika zadaj, drugo pa potisnila na tla, da je imel pred seboj naslikan najlepši prizor, ki si ga je lahko zaželel. Ljubkoval je mojo rožnato srečnico, jo še dodatno osrečeval, nato pa se privzdignil k meni in me poljubil na lica pa na usta, pri tem pa mi v roko porinil svojega nabreklega tiča.

Spodnjic že zdavnaj ni imel več na sebi in čas je bil, da se tudi sama rešim nadležne, a kljub vsemu lepe obleke, ki je nikoli ne bom pozabila. Kmalu sem bila skoraj gola tudi jaz. Želel je, da hlačne nogavice pustim na sebi, ker sem se mu v njih zdela skrajno seksi. Ves čas me je božal po celem telesu, se poigraval z joški, jaz pa sem za trenutek z usti osrečila njegovega korenjaka. Najbolj uživa, ko mu to počnem, a sem nekoliko nesramna in tega ne počnem vedno. Tokrat je bil najin dan, ki sva si ga morala zapomniti, zato je bilo na meniju prav vse. Nato sem mu zlezla v naročje, se z vlažno in vročo žemljico naslonila na utripajočo žilo pod seboj, ter dahnila, da ga ljubim, ter nama zaželela srečo. Tudi on je premagal svoj mačizem in odvrnil, da me ljubi, nato pa me je sprejel na svojega lepotca, ki je centimeter za centimetrom izginjal v vrelo pohotnico.

Vzela sem si čas in se prav počasi nasajala nanj, ob tem nežno ječala od ugodja in opazovala njegove poglede in dlani, ki so masirale moje prsi. Poljubljal je nabrekli bradavički, ju sesal med ustnice, nato pa roke prestavil na ritnici in me prevrnil na hrbet. Prostora je bilo več kot dovolj in kaj kmalu se je znašel med mojimi nogami, ter napolnil potrebno češpljico s svojim junakom.
"Kaj misliš, koliko jih takole zaključi poroko?" je vprašal. "Pridi vame dragi," sem preslišala njegovo vprašanje in mu dolge nohte zarila v ritnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:33 21. Julij 2011.

    BEG PRED REALNOSTJO....<br /><br />Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES(resnica …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.