Poroka na prvi pogled: Šok, domov si želita kar dve nevesti

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Po Saneli sta na papir tudi Hajdi in Kate napisali, da želita končati eksperiment.
Oglej si celoten članek

Pretekli teden je bil v šovu Poroka na prvi pogled še zlasti težek za Hajdi in Anžeta, ki sta bila na bojni nogi, ker je Anže ženi zamolčal, da sta si s Kate dopisovala. Svetlolase lepotice pa so bolj od sporočil motile laži, zato se ji je med večerjo, ko se je soočila s Kate, pred očmi stemnilo. Tako je začela kričati, da je bilo vsem neprijetno. 

Video TUKAJ

Foto: Planet TV poroka na prvi pogled, anže, kate balon Med pogovorom pred strokovnjaki pa ni potarnala le zaradi neresnic ... Moti jo tudi Anžetova zadržanost, saj se izogiba globokim pogovorom. Anže pravi, da potrebuje več časa, ker je bil v preteklosti prizadet, česar pa Hajdi ne razume, saj že tri tedne živita skupaj. 

Foto: Planet TV poroka na prvi pogled, hajdi, anže Kljub vsem težavam Anže vztraja v odnosu, Hajdi pa želi domov. Pravi, da ne more sprejeti, da je Anže takšna "flegma". 

Domov si želi tudi Kate. Več o tem TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.