Poroka na prvi pogled: Nina nam je razkrila, zakaj se je njen zakon končal

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Iskreno o koncu svojega zakona.
Oglej si celoten članek

V šovu Poroka na prvi pogled spremljamo tudi Nino Jug, ki so ji Planetovi ljubezenski strokovnjaki za ženina izbrali Domna. To je Ninin drugi zakon. Prvič je 33-letnica v zakonski jarem skočila pred desetimi leti, ločila pa tri leta pozneje. "Premlada sva se poročila. Oba bila sva stara šele 23 let in takrat še nisva vedela, kaj si v življenju zares želiva. Čeprav sva se imela rada, so šle najine poti narazen. In tudi prevaral me je," je Nina povedala za Žurnal24.

V šovu je Nina povedala, da jo je ločitev zelo potrla in tudi spremenila. Iz pridne punčke se je prelevila v bolj divje dekle. Veliko je bilo zabav in vročih noči za eno noč, je povedala. "Vseeno mi je bilo za vse. Tudi če sem koga prizadela," je povedala in dodala: "Takrat sem fante redno menjala, z njimi nisem zdržala večkrat."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:59 7. Marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 10:22 7. Marec 2022.

    Ojoj, uboge punce. S čim se morajo ven metati pred vesoljni Slovenijo. Pa tu ni govora o neki zblojeni najstnici …

  • 08:40 7. Marec 2022.

    Kaj zdaj si ze vsaka kurbica svoj clanek zasluzi?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.