Poroka na prvi pogled: Ali Kate izvaja tudi erotične masaže?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Domen jo je kar naravnost vprašal.
Oglej si celoten članek

Pari šova Poroka na prvi pogled so se zbrali na slavnostni večerji, kjer pa je bilo za mizo na trenutke tudi napeto, predvsem zaradi Kate, ki je izkoristila vsako priložnost, da bi svojega moža spravila v zadrego.

Ko je Sandi rekel, da je po duši športnik, je takoj povedala, da zjutraj ne teče, ampak spi ... Nato se je Sandi pohvalil, da sam skrbi za svojo hišo in kuha, a tudi to na Kate ni naredilo vtisa.

Da si par ni najbolj naklonjen, je opazil tudi Domen, ki je kar naravnost povedal, da o Ukrajinki nima najboljšega mnenja, ker Sandija ves čas obtožuje. 

"Ni vse samo na moških. Tudi ti moraš pokazati neki interes in ne biti samo nekaj lepa in govoriti v tri krasne. Dobil se občutek, da ga ne ceni. Ona ima fokus le na denarju," je povedal.

Domna, ki se je očitno odločil, da bo Kate malo zbadal, je zanimalo, s čim si služi denar. Razložila mu je, da je maserka in da ima svoj salon. "Kakšne masaže pa ponujaš? Happy end?" jo je vprašal, nakar je Kate kot iz topa ustrelila: "Ni šans, ni šans. to pri meni ne obstaja."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:09 27. Marec 2022.

    Ta ženščina pa previsoko leta....težek karakter

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.