Poroka na 1. pogled: Sprememba v ljubezenskem življenju Marjetke in Rudija

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Razkrila, za kakšen korak sta se odločila.
Oglej si celoten članek

Marjetka in Rudi sta se spoznala v šovu Ljubezen na prvi pogled in čeprav to v resnici ni bila ljubezen na prvi pogled, je bila pa zagotovo na drugi. Par je zvezo nadaljeval tudi po koncu šova, Marjetka pa je za Žurnal24 razkrila, ali danes njuna ljubezen še traja. 

"Super nama gre. Jaz pravim, da naju je združila usoda, ker sva si tako podobna. O poroki sicer nisva govorila, je pa v načrtu povečanje družine. Ko bo, bo," je razkrila Marjetka in povedala, da sta pred tremi meseci naredila še en velik korak v njuni zvezi, Rudi se je iz Maribora preselil k njej v Velenje in tako že nekaj mesecev živita skupaj.

Oboževalci oddaje se še spomnijo, kako veliko Marjetki pomeni kolesarjenje in čeprav si v oddaji ni želela, da Rudi nekaj počne samo zaradi nje, je razkrila, da si je že kmalu kupil kolo in tako skupaj že uživata na kolesarskih izletih po Sloveniji. 

Marjetka je že v šovu razkrila, da se pretekla zveza ni izšla, saj si želi otroka, bivši partner pa te želje ni imel. Rudi pa je bil v preteklosti že poročen, a se ni izšlo. Oba pa sta v preteklih zvezah doživela prevaro. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:09 21. September 2024.

    Aha zdaj pa se bo izšlo....pa koga to briga??????

  • 10:46 21. September 2024.

    Neumnosti avtorja iz prve roke..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.