Poroka na 1. pogled: Nevesta na dan poroke točila solze žalosti

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Najbolj jo je skrbelo to ...
Oglej si celoten članek

V sinočnji oddaji šova Ljubezen na prvi pogled sta se pred matičarjem v zakon združila 37-letna Anita in 41-letni Damir. A Anita je bila na poročno jutro v velikem stresu. Prvič se je za toliko časa ločila od svojega pasjega ljubljenčka in ga za en teden zaupala v varstvo prijatelju, zato jo je bolj kot poroka skrbelo za pasjega prijatelja.

Kljub zadržanosti in dejstvu, da Damir ni bil simpatija na prvi pogled, pa mu je Anitino srce uspelo otopliti s smislom za humor in sproščenostjo. Damir je bil zelo všeč tudi Anitnima sestrama, njegov prijatelj pa je takoj opazil, da mu je nevesta všeč že na prvi pogled. In še to, oba sta velika ljubitelja psov, Damir ima svojega že 17 let.

A kljub temu da je bila svatba sproščena in zabavna, Damir pa kavalir, Anita ostaja previdna, zato sta se dogovorila, da prve poročne noči ne bosta preživela v isti postelji. 

Foto: Planet TV Poroka na prvi pogled

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.