Poroka bo čez 10 let

Foto: Žurnal24 Charlotte Church namerava imeti še tri otroke, preden se poroči.
21-letna pevka Charlotte Church si ne želi takoj skočiti v zakon s fantom Gavinom Hensonom. Poroko načrtuje šele čez 10 let.
Oglej si celoten članek
Dobro obveščeni vir je povedal: "Za zdaj imata eden drugega in hčerko Ruby. Ne čutita, da bi morala pohiteti in se poročiti."

Charlotte od Gavina hoče, da postane odgovornejši in se odreče karieri igralca ragbija, še preden postane njegova žena. Gavin je moral namreč pred kratkim stopiti pred sodnika zaradi nadlegovanja potnikov na vlaku v pijanem stanju.

Charlotte namerava imeti še tri otroke, preden bo stopila pred oltar.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.