Poročila se je naša smučarska skakalka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bila je prelepa nevesta!
Oglej si celoten članek

Poročila se je smučarska skakalka Urša Bogataj, ki je večno zvestobo obljubila Sandiju Križnarju, bratu Nike Križnar. To je sledilcem na Instagramu sporočila z objavo poročne fotografije s pripisom ‘Nepozaben dan’. Urša, ki je v rokah nosila belo-rumen šopek, je za to priložnost izbrala dolgo belo poročno obleko, Sandi pa temno moder smoking. 

Paru se je lansko poletje rodil prvorojenec Tim, kar je Urša razkrila z objavo pletene košarice z otroškimi čevlji in pri tem označila otrokovega očeta.

Smučarska skakalka, ki je na olimpijskih igrah v Pekingu pred dvema letoma osvojila zlato v posamični konkurenci in na tekmi mešanih ekip, je v preteklosti na Radiu 1 razkrila zanimivo zgodbo, kako se je začela njena zveza s Sandijem. Glavno vlogo pri tem je igrala Sandijeva sestra Nika. Tej se je namreč pred leti zgodila nerodnost, ko je v eter dejala, da "ostale skakalke niso skočile, ker so imele rdečo". V mislih je seveda imela rdečo luč zaradi vetra in ne menstruacijo. To njeno izjavo so v šali večkrat predvajali na omenjenem radiu, Urša pa je o njej obvestila Sandija. "Si slišal, kaj tvoja sestra govori po radiu?" ga je vprašala. In njuna zgodba se je začela …

Urša si je lani prvega januarja poškodovala koleno in v začetku marca, ko je naznanila, da prekinja športno pot, prestala operacijo. Letos januarja je namignila, da jo bolj kot nazaj na skakalnice vleče v trenerske vode.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.