Poročila se je ena najbolj prepoznavnih Slovenk

Foto: Instagram/mitjastudencnik
Foto: Instagram/mitjastudencnik
Znana slovenska fitnes trenerka je dahnila usodni da. Zgodilo se je včeraj, ob morju na idilični lokaciji.
Oglej si celoten članek

Patricia Pangeršič se je včeraj poročila z dolgoletnim partnerjem Tilnom, s katerim imata tudi sinčka Taia. Zgodilo se je ob morju na idilični lokaciji ob lepem vremenu. 

Še pred poroko je dobitnica naziva Femme Fatale 2021 na svojem Instagramu včeraj zapisala: "Tai: Mami in ati se poročitaaaaa!!" Vikend, ki sem ga sanjala celo življenje je tukaj. Zdi se mi, da mi bo od vseh čustev in pričakovanja eksplodiralo."

Sama na svojem Instagram profilu še ni delila poročnih fotografij, so pa za to poskrbeli svatje. Kot je razvidno s fotografij, so ji družbo na tako zelo pomembnem dnevu delali družina in prijatelji.

Parček se je zaročil leta 2022, lani pa sta se razveselila rojstva sinčka Taia. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 16:25 16. Junij 2024.

    Naj mi avtor oprosti nevednost, ampak res me zanima zaradi česa je gospodična postala ena najbolj prepoznavnih Slovenk!? Priznam, sem …

  • 13:42 16. Junij 2024.

    Moj pes je bolj znan kot ona ;))...

  • 13:33 16. Junij 2024.

    Kdo pa je to?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.