Poročenega igralca ujeli med romantičnim sprehodom s to zvezdnico

Foto: Profimedia Lupita Nyong'o, Joshua jackson Foto: Profimedia Lupita Nyong'o, Joshua jackson Foto: Profimedia Lupita Nyong'o, Joshua jackson
Fotografije, ki potrjujejo, da je med njima več kot le prijateljstvo.
Oglej si celoten članek

Oktobra je odjeknila vest, da se igralec Joshua Jackson ločuje. To je bilo veliko presenečenje, saj se je zdelo, da je njegov zakon z britansko manekenko Jodie Turner-Smith, s katero ima hčerko, srečen. Ločitvene dokumente je vložila lepotica in kot razlog za ta korak navedla nepremostljive razlike

45-letnega zvezdnika pa so sedaj ujeli v družbi oskarjevke Lupite Nyong'o. Igralca sta se  v bližini kampa pri nacionalnem parku Joshua Tree med sprehodom držala za roke. Posnetkov zvezdnika še nista komentirala.

Joshua je torej sredi ločitvenega postopka, Lupita pa je bila do nedavnega v zvezi z voditeljem Selemo Masekelajem. Ljubezen sta potrdila decembra lani, končala pa se je avgusta, nekaj dni po njegovem 52. rojstnem dnevu. Konec sta potrdila oktobra. "V tem trenutku je nujno, da delim osebno resnico in se javno distanciram od nekoga, ki mu ne morem več zaupati. Znašla sem se s strtim srcem zaradi ljubezni, ki jo je prevara nenadoma ugasnila," je lepotica zapisala na Instagramu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.