Poredna Marinka mi ga je brez sramu obdelala

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Marinka je bila pravo kmečko dekle. Na kmetiji je pomagala staršem, in z materjo po očetovi smrti ostala tudi v svojih poznih dvajsetih letih. Bila je naravna lepotica prikupnega obraza in nalezljivega nasmeška.
Oglej si celoten članek

Nagajivi svetli kodrčki so spominjali na svedre in takšne punce ni bilo daleč naokoli. Ni potrebovala ličil, ne dragih oblek, da je osvojila in pritegnila moške poglede. So pa fantje v mestu menili, da verjetno ni preveč izkušena v ljubezni, a so se ušteli.

Ko jo je na sejmu nekdo že ves dan dražil, čeprav mu je bila zelo všeč, se je odločila, da mu pokaže hudiča. Dovolila mu je, da jo je odpeljal na samo in jo prislonil ob steno. Frajersko se je z roko naslonil preko nje in se zagledal v neskončno modrino njenih oči. Njene ustnice so bile tako sočnega videza in mamljive, da ga je kar vleklo k njej. Ni se ga branila in nasmešek na obrazu mu je dal signal, da je na pravi poti. Poljubil jo je in takrat zavonjal svežino njenih kuštravih kodrov, ter se s prsnim košem naslonil nanjo.

Imela je majhne, čvrste joškice in zdelo se mu je, da kljub majici čuti njene bradavice. Srce mu je vztrepetalo in takrat se je v sebi počutil kot nebogljen otrok. Plenilec se je spremenil v žrtev in že vnaprej je bil obsojen na tisto, kar mu je v svoji glavi pripravljala Marinka. Drobne pegice na obrazu so jo naredile tako nedolžno, a pogled, ki ga je usmerila vanj, mu je pravil, da ga ne čaka nič nedolžnega. Z roko mu je segla k hlačam in se s prsti spretno prebila za pas. Ko se je dokopala do spodnjic, je smuknila vanje in brez sramu ali kakega zadržka zagrabila za njegovega korenjaka. Če je srce prej vztrepetalo, je sedaj razbijalo kot noro, na trenutke pa se mu je zdelo, da sploh ne utripa. Še vedno je bil naslonjen na steno nad njeno glavo in tuhtal, v kaj se je spravil. Želel jo je le nekoliko podražiti, se ponorčevati iz nje.

Saj ne, da je ne bi imel, prej bi rekel, da to ni mogoče. Zdaj kar naenkrat pa … Njena roka v njegovih hlačah je poskrbela za to, da se je zaspane prebudil in se postavil pokonci. Ni pokazala nikakršnega navdušenja in za hip se je vprašal, ali nima morda premajhnega. Mu bo to povedala? Postalo mu je prekleto nerodno, ona pa je postajala s svojimi potezami vse bolj drzna. Živahno je premetavala korenjaka v svoji pesti in ga dražila, da bi bilo verjetno bolje, če bi si odpel hlače. Tega ni želel, saj se je bal, da ju bodo zalotili prijatelji. Da bi ji preusmeril misli, je z desnico segel med njena stegna in pod krilo, kjer se je srečal z nesramno vlažno češpljico. S prsti ji je šel za spodnjice in skozi dlačice, ter napolnil luknjico s svojim sredincem. Niti za trenutek se ni ustavila, niti kaj rekla. Hudiča! Niti zavzdihnila ni.

To ga je še bolj prestrašilo in počutil se je kot pobalinček, ki so ga ujeli pri odraslem početju. Pod prstom je čutil, kako nabrekel ščegetavček ima, misli so mu divjale sem ter tja, potreba v njem pa je prerasla vse znane okvire. Spraševal se je, kako bosta dokončala kar tam sredi belega dneva v zakotni uličici, kamor bi zlahka vsak hip kdo prišel. Takole z rokami v hlačah bi še šlo, ampak s hlačami pri kolenih in tičem v njeni pohotni češplji?

Kmalu mu o tem ni bilo potrebno več razmišljati. Marinka je začuda pričela tiho ječati, njene oči pa so se obračale na belo. Bil je ponosen, saj je vse očitno počel tako kot je treba. Pogled na prihajajočo lepotičko pred seboj ga je odnesel še dlje v svet fantazije in nenadoma se je zbal nečesa katastrofalnega. "Mmjjjaaa, še, še, še … Ahhh, prihajammm!" mu je stokala pred obrazom. V istem trenutku je eksplodiral kot je le lahko, napolnil je tako spodnjice kot hlače in njeno dlan. To je še vsa omotična izvlekla iz hlač, ga nagajivo pogledala oči in jo obrisala v njegovo hlačnico. "Ti, ti pacek, ti!« je še rekla in odšla."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.