Popaj se vrača

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Klasični animirani junak Popaj bo ponovno zaživel na velikih platnih.
Oglej si celoten članek

Studio Sony Pictures Animation namerava posneti novo različico animiranega filma o kultnem risanem junaku, mornarju Popaju, ki mu špinača daje supermoč, v 3D obliki.

Gre za enega najstarejših animiranih junakov, ki ga je ustvaril Američan Elsie Segar, proslavil pa se je v 30. letih prejšnjega stoletja kot stripovski junak. Otroci pa bodo tudi tokrat lahko uživali v družbi njegovega zakletega neprijatelja Bluta, vrnila pa se bo tudi Oliva.

Za scenarij nove risanke bosta poskrbela avtorja Smrkcev, Jay Scherick in David Ronn, režijsko taktirko pa bo prevzel Genndy Tartakovsky, ki trenutno snema film Hotel Transylvania. Projekt naj bi zaživel že to jesen.

 



 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.