POP TV zapušča ta znana voditeljica

Foto: POP TV
Foto: POP TV
POP TV je potrdil, da jih zapušča ta simpatična voditeljica.
Oglej si celoten članek

POP TV zapušča novinarka in voditeljica Suzana Perman. Informacijo je potrdila: “Po 15 letih dela na televizijah POP TV in KANAL A čutim, da je moje poslanstvo še nekje drugje. Za seboj puščam ogromno čudovitih spominov, neprecenljivega znanja, veščin in trdnih prijateljskih vezi, a ko te srce pokliče, veš, da pride čas, ko moraš tudi sam stopiti iz t. i. cone udobja, kar si počel vse življenje in iti naprej v nove izzive. Televiziji, ki me je izučila, izoblikovala in mi dala nešteto priložnosti bom vselej hvaležna.”

Suzana je nazadnje vodila oddajo Svet na Kanalu A, v kateri je nadomeščala Nušo Lesar, ki je bila na porodniškem dopustu.

Junija se je POP TV poslovil tudi od Urške Šestan, ki se je podala novim izzivom naproti. Več o tem TUKAJ

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 05:24 4. September 2024.

    Ne poznam! Ne gledam POP TV, ker je v istem političnem loncu kot vladna TVS. RAje preberem različne medije, da …

  • 16:05 3. September 2024.

    Naj proada vse kar je v levičaskih rokah!

  • 15:51 3. September 2024.

    znana?...prvič vidim...je pa res da že ene 3 leta nisem gledal poptvja...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.