Diplomiranega igralca s šarmantnim nasmehom in radovednimi očmi večina sicer pozna kot kletarja iz uspešnice Usodno vino.
Bučarja, ki obožuje tako gledališki oder kot kuliso televizijske nadaljevanke, zdaj čaka povsem nova vloga. Voditeljskega izziva se veseli celo bolj kot vihtenja kuhalnice, saj je v tem, priznava, veliko bolj spretna njegova mama. Ko govorimo o meniju, veselo čeblja o svojem pestrem življenju. Za zajtrk ima ponavadi gledališko ali filmsko vajo, sledi družinsko kosilo, večerje pa so največkrat rezervirane za druženje s prijatelji. To je hrana za njegovo dušo. Vse skupaj začini še s športom in zabeli z obiskom telovadnice. Vsestranski Jan pa o kuhanju....
"Moram priznati, da moja mama čisto vse dobro skuha. Jaz pa... no, jaz pa po njenem receptu znam vrhunsko pripraviti sendvič s puranjimi prsi in sirom. Povsod, razen v kuhinji, sem strasten in natančen, vedno pa malo nor," pravi in dodaja, da se pri njem vedno nekaj 'kuha'. Zdaj se bo dobesedno.
Če je tudi vaša mama v kuhinji največja carica, se lahko v šov še vedno prijavite!