Pop TV-jev zvezdnik priznal, da ima na vesti smrt človeka

Foto: Anže Petkovšek POP TV
Foto: Anže Petkovšek POP TV
Zažgali so barako, v kateri je spal moški.
Oglej si celoten članek

Aleksandar Repić Pici,  ki je znan po svojih Youtube potegavščinah, zaradi katerih je tudi pogosto prišel navzkriž z zakonom, je glasbeniku in Youtuberju Vauksu priznal, da ima na vesti smrt človeka.

Pri 15-ih letih so skupaj s še dvanajstimi prijatelji zažgali barako v bližini Štepanjskega naselja, v kateri je spal moški, a tega niso vedeli. Da je zaradi njihove potegavščine ugasnilo življenje, so izvedeli šele iz medijev. Pici sicer ni bil tisti, ki je polil bencin in vžgal, a prizna, da je bil sokriv in da dejanje globoko obžaluje. Šele osem let po dogodku jih je nekdo izdal in štirje, med njimi tudi Pici, so bili zaradi dogodke obsojeni na pogojno zaporno kazen. 

"Jaz imam na vesti smrt človeka, bil sem zraven. Lahko me pljuvate, a največja kazen je tista, ki jo moram jaz nositi na svojih plečih," je zaupal v videu, v katerem je prvič javno govoril o tragičnem dogodku, ki se je zgodil leta 2008. 

Njegovo izpoved, si lahko ogledate v spodnjem posnetku, o dogodku govori v 14 minuti tretje ure pogovora (2:14). Pici je zaradi drugih navzkrižji z zakonom prestajal tudi slabi dve leti zaporne kazni, sicer pa ga gledalci Voya poznajo po vlogi v priljubljeni seriji Truplo. Pred leti pa jo je zagodel tudi Pop TV-ju, ko je vdrl v hišo Big Bother. Več o tem TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 23:46 6. Januar 2022.

    Res fajn da spet mešate drek in mečete slabo luč na človeka,ki se je od svoje burne preteklosti precej oddaljil,sprejel …

  • 09:31 6. Januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 23:56 5. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.