Ponudila mu je oralni seks

Foto: Žurnal24 Igralec se je ob ponudbi začel glasno krohotati. (Foto: Flynet/JLP)
Ženske padajo na barabe in na uspešne moške. K slednjim od nedelje dalje spada tudi Christoph Waltz, ki je prejel nespodobno povabilo.
Oglej si celoten članek

Avstrijec Christoph Waltz je v nedeljo prejel oskarja za najboljšo moško stransko vlogo v filmu Neslavne barabe. Svoj uspeh je pošteno zalil na pooskarjevski zabavi producenta Harveyja Weinsteina, kjer je k njemu pristopila skrivnostna blondinka z zanimivo ponudbo.

Kot je povedala priča, naj bi mu ženska ponudila oralni seks. Waltz je, po besedah vira, sprva presenečeno pogledal, nato pa se začel na glas krohotati. Kdo je bila ženska, ni znano, zagotovo pa njeno ime v Hollywoodu nekaj velja. Vabila namreč ni dobil vsakdo, ampak le redki izbranci. Med drugim so Waltzu čestitali Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Gerald Butler, Adrien Brody in Colin Firth.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.