Pomladna motoristka

Foto: Žurnal24 Balmain Foto: Žurnal24 Balmain Foto: Žurnal24 Dior Foto: Žurnal24 Dior Foto: Žurnal24 Dorothy Perkins, 52 EUR Foto: Žurnal24 edc, 69,95 EUR Foto: Žurnal24 fishbone, 49,95 EUR Foto: Žurnal24 Topshop, 173,37 EUR
V toplejšo polovico leta se zapeljite s krajšimi, z dodatki okrašenimi jaknami ali modnimi sproščeno ohlapnimi suknjiči.
Oglej si celoten članek

Če želite modne korake prehiteti, lahko že zdaj oblečete lahkotnejše jakne, pod katere kombinirate več slojev oblačil. Kaj bo to pomlad najbolj vroče, nam je zaupala modna oblikovalka Maja Štamol Droljc.

Modni suknjiči

"Med pregledi trendov, ki jih s svojimi kolekcijami napovedujejo tuji kreatorji, je opaziti, da bomo letos nosili daljše – klasične suknjiče s fazono, lahko tudi z zavihanimi rokavi in ne ravno zelo ozkih linij," je modne smernice prehodnih jaken opisala Šamol Droljčeva. Dejala je, da pri kombiniranju takšnega suknjiča skoraj ne morete zgrešiti, saj ga lahko kombinirate tako k elegantnim oblačilom kot h kavbojkam, z njim pa lahko trendovsko nadgradite tudi športni videz.

Usnje, zakovice in franže
Kontrast daljšim suknjičem in trenčkotom predstavljajo kratke jakne, izpod katerih živahno kukajo ohlapnejše tunike ali srajce. "Najbolj bo izstopal motoristični slog, h kateremu spadajo vsi dodatki," je nadaljevala sogovornica. Usnje, zakovice, zadrge, franže, resice in priponke so pri motorističnem slogu obvezni. Nad njimi bodo najbolj navdušene zagovornice urbanega športnega videza.

Kraljuje barva pudra
Pri nakupu prehodne jakne si letos dovolite več in posezite po najbolj vročih odtenkih. "Letos bo poudarek na živahnejših in temnomodrih odtenkih, ostaja pa večna črna. Barva, ki je letos nova in bo izstopala najbolj, pa je kamelja, rjavkasto pudrasta (nude)," je razkrila oblikovalka.

Nekaj namigov poiščite v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.