Pomerili so se ponoči

Foto: Žurnal24 Andraž Hribar (levo) Foto: Žurnal24 Andrej Jeras, Slovan, Andrej Kavšek, Tilia, Nejka Grabnar, Andrej Hribar Foto: Žurnal24 Andrej Plos, predsednik uprave Sparkasse, Marko Mlakar Foto: Žurnal24 Karin Lušnic in Tina Misajlonski Foto: Žurnal24 Grega Hemler, zastopnik podjetja Head, Gregor Memedovič, FOX Int.Channels Foto: Žurnal24 Jure Petkovšek ( Spar),Uroš Mesojedec ( Petrol), Marko Mlakar in Gregor Lipovšek Foto: Žurnal24 Marko Mlakar, Amrop Adria, Nejka Grabnar, Sparkasse, Grega Hemler, predstavnik p Foto: Žurnal24 Marko Umberger, predsednik TZS, Andrej Plos, predsednik uprave Sparkasse Foto: Žurnal24 Nejka Grabnar, Sparkasse, Andraž Hribar, glasbenik in podjetnik Foto: Žurnal24 Sara Lednik in Maja Kocjančič ( Amrop Adria) Foto: Žurnal24 zlati lopar
Na igriščih športnega centra Millenium v BTC-ju se je odvil že 4. Zlati lopar – nočni managerski teniški turnir dvojic, ki ga tradicionalno organizira podjetje Amrop Adria.
Oglej si celoten članek

Letos je bila udeležba še posebej številčna, na teniških igriščih je svoje sposobnosti pokazalo skoraj 50 igralcev, tako da se je finale dvojic odvilo okoli 3. ure zjutraj. Zmagovalca turnirja sta postala Tomaž Malešič, iz podjetja Globins in Uroš Mesojedec iz Petrola. Glavno nagrado – tablični računalnik - jima je predal direktor podjetja Electrolux Matjaž Brinc.

Ob polnoči so se udeleženci pomerili tudi v hitrosti svojega servisa. Med moškimi je bil najbolj eksploziven glasbenik Andraž Hribar, med ženskami pa Nejka Grabnar, direktorica marketinga v banki Sparkasse. Žreb za novega lastnika teniškega loparja,  ki  ga je  izvedel predstavnik podjetja Head Grega Hemler, je srečo namenil Hribarju, ki pa je gentlemensko odstopil nagrado Grabnarjevi.  Namen turnirja, ki ga organizira podjetje za iskanje vodilnih kadrov, je druženje predstavnikov gospodarstva, športa … in ostalih ljubiteljev tenisa. "Resnično sem vesel pisane družbe, ki se je danes zbrala tukaj, odigranih je bilo veliko lepih partij, stkale so se nove poslovne vezi, bilo je prijetno druženje, polno pozitivne energije", je bil proti jutru zadovoljen direktor Amrop Adria Marko Mlakar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.