"Pomagajte mi, tehtam 300 kilogramov"

"Ta video sem posnel, ker je to moja zadnja možnost. Pomagajte mi shujšati. Tehtam več kot 300 kilogramov. Prosim, pomagajte, ker sem že čisto obupan. Kdorkoli." Tako 23-letni Robert v svojem videu prosi za pomoč.
Oglej si celoten članek

Dan pred 23. rojstnim dnem je Robert posnel video, v katerem prosi za pomoč. Ne ve več, kaj bi storil. Lotil se je različnih diet, pristal je že v bolnišnici. Vsakokrat, ko je izgubil nekaj kilogramov, jih je kaj hitro pridobil nazaj. Video je posnel z željo, da bi mu pomagal nekdo, ki se spozna na prehrano in ki ima izkušnje s hujšanjem. Poziva nutricioniste, dietetike, osebne trenerje, ameriškega zdravnika dr. Phila ali kogarkoli, ki bi mu bil pripravljen pomagati, saj si resnično želi shujšati. Ta video je njegova zadnja možnost, saj se boji, da tako ne bo šlo več dolgo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.