Polom od poloma: To je naša pevka postregla zvezdniškim gostom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Take glavne jedi v šovu še niso postregli ...
Oglej si celoten članek

Ta teden v kulinaričnem šovu Riba, raca, rak na Planet TV kuhajo pevka Kataya, glasbenika Damjan Murko in Miha Hercog in resničnostna zvezdnika Franko Bajc in Andreja Košir iz Exatlona. Prav vsi so glasbeniki, tudi Franko je med drugim ustvaril že tri albume, le Andreja poje le ljubiteljsko. 

Prva gostiteljica tega tedna je bila Kataya, ki je že takoj priznala, da je kuhanje njena šibka točka. Ima namreč 1000 drugih talentov, je pevka, sinhronizira risanke, napisala je knjigo in je pridna študentka, ki dokončuje že drugo diplomo. V kuhinji pa je druga zgodba, zato se je izziva lotila precej preprosto. S predjedjo, bogatim narezkom, je sicer navdušilo, zataknilo pa se je pri glavni jedi. Gostom je postregla zrezke v omaki in pire krompir, le da je bil pire krompir prava katastrofa. Voden, poln kepic ... Damjan Murko je to obrnil na pozitivno in rekel: "Še dobro, da se je krompir ponesrečil, da se imamo o čem pogovarjati, če ne, bi se mogli o meni." Ob koncu večerje pa se je pošalil, če bi si popravili okus z burekom. 

Damjan Murko je sicer cel večer zabaval s svojimi domislicami, izjavil je celo: "Kataya je izredno lepa ženska, a ne lepša od Franka Bajca." Razkril pa je tudi, da mu je enega njegovih najbolj znanih komadov Srečen, ker sem moški, ustvaril prav Miha Hercog.

Kataye pa so se zvezdniški kolegi le usmilili, ocena večerje je bila namreč 15 točk od dvajsetih.  

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Planet TV (@planettv)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:43 14. Junij 2023.

    AAAAA.... ZATO JE TAKO V PARLAMENTU !!

  • 07:33 14. Junij 2023.

    Rad gledam to oddajo,se takoj vidi spretnost,in inteligenca naših “super zvezdnikov“

  • 22:28 13. Junij 2023.

    Če bi bilo še vse maksimalno vrhunsko pripravljeno, je krompir žal še vedno Škodljiv , sploh pa je Škodljiva skoraj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.