Poljubljal je njen pohoten cvet

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V rani mladosti jo je večkrat doletela opazka v stilu: "Krivonoga grinta, suha južina, pegica …" V srednji šoli pa je bilo videti, da se Mojca močno spreminja. Nenadoma je kot metulj iz bube poletela na faks in tam zacvetela v vsej svoji lepoti.
Oglej si celoten članek

Kar naenkrat so si vsi želeli njene družbe, vse kolegice bi bile rade njene najboljše prijateljice in vsi bi jo najraje potisnili kar na modno pisto. Mojca pa tega ni bila vajena. Sprva je pretirano velika družba ni zanimala, potem pa je padla pod pritiskom in se iz večera v večer začela utapljati v alkoholu in mehkih drogah. Zabave, začinjene z vsem mogočim, so se po večini končale z golimi telesi, naloženimi eno čez drugega. Jutranji zmedeni pogledi so ji postali stalnica in velika skodelica črne kave, pred prvim povsem zavestnim vdihom, prav tako.

Bila je sobota po nekem divjem petku pri kolegih. Po dolgem času se je domov vrnila pred jutrom, prav tako pa po dolgem času ni bila nažgana, razcapana in zmedena. Domov jo je pripeljal Filip, jo pred vhodom objel in poljubil. Njeno telo je vztrepetalo in v naslednji uri je poskušala dognati, kaj se je pravzaprav zgodilo. Bil je prijeten in simpatičen fant, z ravno pravo mero poguma, da mu je pustila blizu. Bila je zaljubljena. Povabila ga je gor, pa se je branil, da je pozno. Vseeno je vztrajala in ga prepričala, da je šel z njo. Ni ga želela izgubiti izpred oči in je ves čas stala ob njem. Ko se je slekel do spodnjic, je zadovoljno ugotovila, da je pravi atlet.

Končala sta pod prho, kjer sta se nasmejala njegovi ugotovitvi, da bo po tistem gelu dišal bolj kot Filipa in ne Filip. V resnici mu je bilo vseeno. Milil je prelepo dekle, ki jo je spoznal na zabavi, in si dejal, da je tista prava zanj. Nasmehnila se mu je in njen nasmeh, ki je razkril popolne, bele zobe, ga je očaral. Poljubil jo je in jo stisnil za čvrsto ritko. Ta se mu je zaradi pene in vode izmuznila izpod prstov, a je takoj poskusil znova. Njeno vitko telo se je privilo k njemu in dotik njene gole kože se mu je zdel božanski. Božal je njeni ljubki joškici, ji poljubljal bradavičke, jih sesal in jo spravljal v obup. Njena kolena so bila mehka in so vsake toliko klecnila. Ko pa je nenadoma izginil tja dol, bi ji kmalu zmanjkalo tal pod nogami.

Poljubil je njen pohoten cvet, z rokama krepko objel njeno zadnjico in jo potegnil k sebi. S češpljico je pristala na vrhu iztegnjenega jezika in za trenutek pozabila na resnični svet. Z rokama je lovila oporo na kovinskem držalu za tuš in poskušala ostati dovolj prisebna, da ne bi izjavila kaj trapastega. Zdelo se ji je, da ima v muci stotine mravljinčkov, ki pridno obdelujejo živčne končiče, povezane s centrom za užitek. Povsem nekaj drugega kot brezzvezno nabijanje na eni izmed preteklih zabav, ko se po koncu ni spomnila niti, ali je bil njen tip tisti temnolasec ali oni drugi z velikim uhanom. Obljubila si je, da je z zabavami in razvratom končala.

Filip ji je prvi sladek orgazem pričaral kar tam pod prho in zelo zadovoljna ga je vzela nazaj k sebi v objem. Njene noge so bile mehke in komaj je čakala, da se privleče do postelje. Legla sta povsem gola in vzela si je čas za občudovanje njegovega ponosa. Zares konkreten primerek moškega spolnega uda je v njenih rokah postal pravi kol. Predhodno potešeni se ji nikamor ni mudilo. Ljubkovala je čvrstega tiča, vse od glavice do polne mošnje in nazaj, on pa je tiho, zadovoljno mrmral, naslonjen na komolce. Ko je končno zlezla nanj, ji je z dlanmi pripravil oporo za ritko, potem pa jo počasi spustil proti vrhu nestrpnega junaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.