Policist izgubil škatlo z drogo

Foto: Žurnal24 Policija se trudi popraviti napako svojega zaposlenega.
Policist je odložil škatlo z večjo količino količino droge na odbijač avtomobila in odpeljal. Ameriška policija najditelja prosi, naj jo vrne.
Oglej si celoten članek

Nepazljivi policist iz ameriškega Wyominga se je znašel v velikih težavah. Izgubil je namreč škatlo, polno metamfetaminov. Policist je po urjenju policijskega psa slednika na odbijač svojega avtomobila odložil škatlo, na kateri je z velikimi črkami pisalo "Meth". Nato se je mirno odpeljal, škatla pa mu je nekje med potjo padla z odbijača.

Zdaj šerif tega okraja Lloyd Funk prosi meščane Jacksona, kjer se je to zgodilo, naj drogo, če jo najdejo, tudi vrnejo. Če bi jo zadržali in jih ujamejo, se bodo zagotovo znašli na sodišču, pravi šerif, saj je bila v škatli precej velika količina droge. S policije so povedali, da delajo vse, da bi popravili napako svojega zaposlenega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.