Policiji pobegnil s skokom z mostu

Foto: Žurnal24 Jester se je odločil za nenavaden način pobega. (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Oglejte si, kako se je moški po imenu Jester aretaciji izognil s skokom s 85 metrov visokega mostu.
Oglej si celoten članek

Jester, najverjetneje pod vplivom alkohola ali mamil, se je vedoč, da ga išče policija, podal v nevarno avanturo. Povzpel se je na ograjo kalifornijskega mostu Bixby, ki je visok vrtoglavih 85 metrov, in kljub opozorilu policista, "naj niti ne poskuša", skočil s padalom.

"Saj me boste tako ali tako aretirali. Žal mi je. To moram storiti," je dejal Jester. Ameriški mediji poročajo, da so moškega pozneje aretirali in ga obtožili upiranja aretaciji, vožnje pod vplivom mamil in alkohola ter posedovanja marihuane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.