Policija bo Mary-Kate Olsen pustila pri miru

Foto: Žurnal24 Policija ne bo zahtevala spiska klicev z mobilnika Olsenove.
Policija ne bo izprašala igralke Mary-Kate Olsen, saj meni, da ne bi bila v nobeno pomoč pri raziskavi smrti igralca Heatha Ledgerja. Kate se z žalostjo v glasu spominja igralca.
Oglej si celoten članek
Mary-Kate Olsen je podala prvo javno izjavo o smrti Heatha Ledgerja: "Heath je bil prijatelj. Njegova smrt je tragična izguba. V tem težkem času so moje misli pri njegovi družini."

Medtem je policija po zadnjih podatkih zanikala, da namerava izprašati Mary-Kate Olsen v zvezi s smrtjo pred kratkim preminulega Heatha.

Sprva je bilo mišljeno, da bodo preiskovalci igralčeve smrti opravili intervju z igralko Olsen in raziskali njuno povezavo. Igralka je končno pokomentirala smrt igralca, o svoji partnerski vezi s preminulim zvezdnikom pa še ni spregovorila. Od tragedije naprej se zadržuje v Kaliforniji.

Policisti so nameravali zahtevati spisek klicev na igralkin mobilni telefon. Heathova maserka je Olsenovo klicala kar trikrat v devetih minutah, preden je poklicala rešilca. Med klici je imela enominutne premore, po tretjem klicu pa je končno poklicala rešilca ter opravila še četrti klic igralki, da jo obvesti o tem, da je že poklicala pomoč. Policisti so med drugim želeli Olsenovo tudi izprašati, zakaj je v igralčevo stanovanje poslala svoje varnostnike.

Policija verjame, da je bil igralec mrtev, še preden je maserka poklicala Olsenovo, zato je načrte o zaslišanju Olsenove opustila in zdaj čaka le še na zdravniško poročilo, ki še vedno ni končano. "S tem, da je maserka najprej poklicala Olsenovo, ni kršila nobenega zakona; kakor tudi ne s tem, da ni najprej poklicala rešilca," so še izjavili na newyorški policiji.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.