Poglejte ta izraz na obrazu. Spet jo je šokiral Slovenec!

Tako je pogledala hrvaška žirantka, ko je izvedela, kaj je slovenski talent.
Oglej si celoten članek

Na hrvaški šov Supertalent se je s točko, v kateri je pokazal svoje spretno žongliranje, prijavil tudi 25-letni Jakob Bergant iz Ljubljane.

Že v srednji šoli je prebiral knjige modrosti iz Indije ter se ob tem odločil, da bo za nekaj časa živel v svetišču, kjer se bo posvetil duhovnosti in služil drugim ljudem. 

Odločil se je tudi za veganstvo in ko je v šovu povedal, da dela kot šef veganske restavracije, ga je žirantka Maja Šuput povprašala, kako izgleda njegova prehrana.

Povedal je, da tudi on uživa burgerje, a da so le ti veganski. "Kaj dajete vanj, v burger," ga je radovedno vprašala žirantka. Povedal je, da je grahov burger. "Grahov burger? Pa vi niste normalni?!" je šokirano odgovorila Šuputova. "Kdo bi jedel grah v burgerju. Vegani!? Različni smo, to je lepota življenja."

Berganta je vprašala tudi, kako je postal vegan. "Videl sem posnetke iz klavnice, oče je mesar," je odgovoril slovenski talent. "Oče je mesar?" se je pred Bergantovim nastopom še začudila žirantka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:47 30. Oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.