Poglejte si novo Catwoman!

Foto: Promo Catwoman, Anne Hathaway Foto: Promo Halle Berry Foto: Promo Michelle Pfeiffer Foto: Promo Lee Meriwether Foto: Promo Eartha Kitt Foto: Promo Julie Newmar
Produkcijska hiša Warner Bros je javnosti razkrila prvo fotografijo igralke Anne Hathaway, ki je postala nova Catwoman.
Oglej si celoten članek

Januarja so iz Warner Brosa sporočili, da je Anne Hathaway tista, ki bo nasledila Halle Berry in oblekla slavni kostum Catwoman, zdaj pa so nam končno pokazali, kako je 28-letna igralka videti v seksi črni opravi.

Novi film Batmanove franšize, v katerem bo zaigrala Anne, se imenuje The Dark Knight Rises in ga bo vnovič režiral Christopher Nolan. "Navdušen sem, da bom lahko sodeloval Anne, ki bo odličen dodatek k novi Batmanovi zgodbi," je v začetku leta povedal Nolan. Kaj več o filmu ni želel razkriti, tudi Anne molči kot grob. "Prisegla sem s krvjo," je bila skrivnostna zvezdnica.

Bo Anne dobra mačka?

Anne se bo tako pridružila četici "mačk", ki so v preteklosti že upodobile Catwoman. Prvič je to storila Julie Newmar, ki je zaigrala v Batmanovi televizijski seriji iz leta 1966, nasledila pa jo je Eartha Kitt. Leta 1992 je v filmu Batmanova vrnitev (Batman Returns) mačji kostum oblekla Michelle Pfeiffer, leta 2004 pa si ga je nadela Halle Berry. Ta je za vlogo v filmu Catwoman celo dobila zlato malino in ob tem dejala, da je "film za en drek".

Kako se bo kot Catwoman odrezala Anne, bomo videli julija prihodnje leto, ko bo film The Dark Knight Rises prišel v kinematografe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.