Poglejte, kje Beyoncé nosi svojega moža

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Beyoncé je svojemu možu Jay-Z-ju tokrat izkazala ljubezen na nadvse zanimiv način.
Oglej si celoten članek

Beyoncé in Jay-Z, ki sta pred osmimi meseci postala ponosna starša hčerkice Blue Ivy, prav gotovo ne skrivata svoje ljubezni, pevka pa je tokrat izrazila svojo ljubezen do moža na precej edinstven način. Lepotička si je namreč okrasila nohte z njunima podobama, obkroženima z zlatimi kamenčki. Raperjevo podobo je prilepila na prstanec svoje desne roke, medtem ko njen nasmejani obraz krasi njeno levo roko.

Pevka je fotografijo svojih na novo poslikanih nohtov, ki si jo lahko ogledate tukaj, nato objavila tudi na svoji spletni strani.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.