Poglejte, kako lepa je Ela, mlajša hčerka Tanje Ribič

Foto: instagram
Foto: instagram
Zrasla je v pravo lepotico.
Oglej si celoten članek

“Moje nebo,” je zapisala igralka Tanja Ribič ob fotografiji svojih hčera na Instagramu. 19-letna Ela in 27-letna Zala se v črnih oblekah široko smejita in videti je, kot da se lepotici odpravljata na večerni koktajl nekje ob valovih morja. 

Foto: instagram Ela, Zala Djurič Ribič

Ela je pred kratkim praznovala 19. rojstni dan in tega, da je Tanja nanjo zelo ponosna, igralka ne skriva: “Ko sem jo šla rodit, sem rekla, grem po darilo. Nisem si mogla misliti, da je vesolje tako radodarno, ljubeznivo pa tudi duhovito … Hvala, Ela, da si prišla naredit naša življenja tako lepa.”

Kot je razvidno iz Elinega Instagrama, rada potuje. Februarja se je mudila v Parizu, kjer si je ogledala muzeje in galerije. Zdi se, da je zelo družabna, saj redno objavlja utrinke z druženja s svojimi prijateljicami. Ali ima srčnega izbranca, zaenkrat še ni znano.

Lansko leto jo je družina Đurič Ribič pospremila na zaključno poglavje v obdobju njene srednje šole, na maturantski ples, na katerem je Ela nosila prelepo dolgo obleko v kožni barvi. Kmalu po njem je Tanja za 24ur povedala, da gre najbrž študirat v tujino. Kam se je odpravila, ni znano. Igralka je spregovorila tudi o svojih težkih občutkih, saj je domače gnezdo zapustila še njena najmlajša hči.

 

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 21:23 19. September 2024.

    Se vidi, da je od čefurja.

  • 19:34 19. September 2024.

    Tanja pa že v obraz razpada.

  • 18:37 19. September 2024.

    Se vidi, da ima Đuro močne gene.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.