Podružite se z ljubitelji slik in zvoka

Foto: Klub K4
Foto: Klub K4
V Klubu K4 med 19. in 21. uri pripravljajo spoznavni večer ljubiteljev združevanja slike in zvoka v prostoru A/V (sub)kulture.
Oglej si celoten članek

Druženje vseh vas, ki že dolga leta vizualizirate zvok ali pa ste šele na začetku svoje vizualne misije, vseh tistih ki želite predstaviti svoje stvaritve širši publiki, vseh ki si želite izmenjati izkušnje s svojimi kolegi in si s tem razširiti obzorja ter odpreti možnost širšega delovanja.

Z gostiteljem VJ Rasto bodo v K4 med drugim predstavili tudi obojestransko iniciativo združevanja VJev v našem prostoru, hkrati pa bo ta večer uvod v odprtje dnevnega programa Kluba K4 letošnje sezone z delavnicami in predavanji iz sveta glasbene in vizualne kulture.

Vstop je prost!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.