Podeljeni gongi popularnosti

Foto: Žurnal24 Letošnji dobitniki nagrad (Foto: Tomi Lombar)
Na ljubljanskem gradu so nocoj razglasili letošnje dobitniki Vikendovih gongov popularnosti.
Oglej si celoten članek

Gonge so na prireditvi, ki sta jo povezovala voditeljica Katarina Čas in igralec Miha Brajnik, prejeli voditelja Matjaž Tanko in Boštjan Romih, radijec Marko Potrč, igralec Jurij Zrnec, pevka Tanja Žagar in glasbena skupina Eroika. Gong ustvarjalnosti za leto 2010 je prejela ekipa ljubljanskega Kinodvora.

Vikendovi gongi so medijska nagrada, ki jo priloga Vikend podeljuje od leta 1997. Podeljujejo jih v šestih kategorijah - televizijski informativni in razvedrilni voditelj, radijski voditelj, najboljši igralec, pevec in glasbena skupina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.