Pod nož, da se izogne nevarni bolezni

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ker se boji, da bi dobila raka, se je country zvezda Dolly Parton odločila za testno zdravljenje.
Oglej si celoten članek

Pevka Dolly Parton je spet šla pod nož, vendar tega tokrat, kot poroča National Enquirer, ni storila zaradi lepotnih, ampak medicinskih razlogov. Country zvezda naj bi na skrivaj prestala operacijo, v kateri so ji v požiralnik kot del eksperimentalnega zdravljenja vstavili napravo, ki naj bi preprečila razvoj raka na požiralniku.

Kot je povedal vir, 67-letna pevka z operacijo ni hotela vznemirjati bližnjih, je pa vedela, da ji brez zdravljenja resno grozi rak. "Dolly je vedela, da mora storiti nekaj ali pa lahko umre," je še razkril vir in dodal, da je njena telesna teža upadla tako drastično, da se je zbala, da je raka na požiralniku že dobila. Po posegu, ki bi moral trajati dve uri, a je bil nato končan šele po petih, je Partonova še nekaj ur počivala, nato pa se je naslednji dan odpravila v domači Nashville.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.