Po vroči akciji v kopalnici se je oglasila mama naše starlete

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pravi, da se hčerinih dejanj ne sramuje.
Oglej si celoten članek

Denise Dame je v srbskem šovu Zadruga poskrbela za vročo akcijo. S sostanovalcem Stefanom se je zaprla v kopalnico, kjer sta se brez zavor predajala strasti. Posnetek je zaokrožil po spletu ...

Za Informer ga je pokomentirala Denisina mama Anita, ki pravi, da se hčerinih dejanj ne sramuje. Prav tako ne razume, zakaj so bili gledalci nad videnim šokirani. "Če so tam dan in noč in jih ves čas snemajo kamere, je povsem normalno, da so posneli tudi seks. Seveda sem gledala. Ves čas spremljam Zadrugo. Žal mi je, da so posnetek objavili, ampak to je resničnostni šov ... Kaj naj naredim? Ne morem se pritožiti. Mlada je in pogreša seks, naj uživa," je povedala mama in dodala, da je hčerko nekoč že videla med vročo akcijo. "Ukradli so ji telefon in objavili pornografske posnetke. Ni prvič, da jo vidim med seksom. Nič hudega ni. Nihče od prijateljev ali sorodnikov me ni poklical."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 10:00 6. Januar 2022.

    Baba je glupa do amana. Bi pa bila idealen par z Murkotom. Oba užgana

  • 00:17 6. Januar 2022.

    Taku glupa in umetna kot je, je ne bi niti pod razno dal pod sebe...

  • 23:55 5. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.