Po smrti iz Whitneyjine sobe odstranili dokaze

Foto: PER/FameFlynet Pictures
Foto: PER/FameFlynet Pictures
Policija bi rada zaslišala Whitneyjinega znanca, Danca Rafflesa Van Exela, ki pravi, da je takoj po pevkini smrti pospravil njeno hotelsko sobo.
Oglej si celoten članek

Van Exel je za danski De Telegraaf povedal, da je iz Whitneyjine sobe v Beverly Hilton Hotelu, kjer je umrla, odstranil nekaj oblek in stvari. Poleg tega je sobo pomil. "Nekdo je to moral storiti. Soba je bila prazna," se je glasila njegova izjava, ki ga zdaj lahko spravi v težave. Policijo namreč zanima, kdo je Whitney dobavil kokain. Sledi te droge so namreč našli v njenem telesu. In če je Van Exel res iz sobe odstranil več reči, je uničil dokaze, ki jih policija zdaj nujno potrebuje. Zaradi tega lahko celo pristane v ječi.

Preiskovalci Danca, za katerega predvidevajo, da je že zapustil ZDA, sicer še iščejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.