Po pevkini smrti odpustili hotelsko osebje

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Po tragični smrti pevske dive Whitney Houston v hotelu Beverly Hilton pred dvema tednoma so nekateri hotelski delavci izgubili službo, ker so razkrivali informacije medijem.
Oglej si celoten članek

Smrt legendarne Whitney Houston 11. februarja letos v luksuznem hotelu Beverly Hilton, za katero naj bi bila kriva usodna mešanica alkohola in različnih pomirjeval, je močno odmevala v medijih. Za določene informacije, ki so po njeni smrti pricurljale v javnost, pa so bili odgovorni tudi hotelski delavci, ki so zaradi tega izgubili službo. "Odpustili so hotelsko osebje, ki je govorilo z mediji, saj so s tem kršili hotelsko politiko," je povedal neimenovani vir za Radaronline. "V hotelu namreč niso želeli, da bi kdorkoli govoril z mediji o Whitneyjini tragični smrti."

Pevko so k zadnjemu počitku položili preteklo nedeljo v krogu družine in najbližjih prijateljev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.