Po ogledu Zvezdnih stez umrl

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Neozdravljivo bolnemu Danielu Craftu, organizatorju festivala New York Asian Film, se je pred smrtjo uresničila velika želja; pet mesecev pred premiero je videl novo nadaljevanje Zvezdnih stez.
Oglej si celoten članek

Ko je Daniel izvedel, da ima neozdravljivega raka, so se njegovi prijatelji odločili, da mu bodo zadnje mesece na tem svetu čim bolj polepšali. Njegov prijatelj Doug je na priljubljeno družabno omrežje Reddit objavil sporočilo njegove žene Paige, v katerem je zapisala, da si Daniel pred smrtjo želi videti najnovejši film Zvezdnih stez.

Sporočilo je kmalu doseglo režiserja J. J. Abramsa, ki je poskrbel, da je umirajoči Daniel videl še nedokončano verzijo filma, premiera pa se bo zgodila šele maja. "Eden od producentov je prišel k Danielu domov in s seboj prinesel DVD, na katerem je bila prva različica filma. Paige je naredila pokovko, Dan pa je neizmerno užival," je povedal njegov prijatelj Grady in dodal: "To je bila zadnja stvar, ki jo je počel pred smrtjo."

Po ogledu je šel Daniel v posteljo in iz nje ni več vstal. V petek ga je žena odpeljala na pregled v bolnišnico, kjer je zvečer po deseti uri umrl. Star je bil 41 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.