Po odmevni zvezi z našo starleto znani Slovenec sedaj z zvezdo srbskega šova

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Takoj mu je padla v oči.
Oglej si celoten članek

Kaj se plete med zmagovalcem slovenskega Dvora in tekmovalcem v šovu Zadruga, Sandijem Kojićem, ki je znan tudi po svojem kratkem razmerju z zmagovalko Big Brotherja, Mirelo Lapanović, in Mariborčanko Saro Šljivar? Opazili smo skupno fotografijo in Kojića vprašali, v kakšnem odnosu sta.

Razložil nam je, da je Saro opazil v srbskem šovu Elita, iz katerega je izpadla tik pred finalom. "Rekel sem si, da moram z njo prek Instagrama navezati stik. Povabil sem jo na pijačo in sprejela je povabilo. Ko sem jo spoznal, sem začutil, da je med nama dobra energija. Hitro mi je postala všeč - tako fizično kot tudi mentalno, saj je pogovor med nama stekel gladko. Ko naredi klik, veš, da je to, to. Trenutno se spoznavava, nisva še v vezi, delam pa na tem, da bi bila," nam je zaupal Kojić, ki je imel pred kratkim težave s policijo. 

Ko je prišel iz ZDA, se je moral nemudoma zglasiti na policijski postaji, saj je bil osumljen tatvine. Na bencinski črpalki naj bi ukradel gorivo. Obtožbo je zavrnil in takoj poravnal račun. "Pričakujem umik tožbe," nam je takrat povedal. Zgodba je epilog dobila aprila. Več o tem TUKAJ.

Sandi je sicer ponosni očka sinčka, ki se mu je rodil v zakonu z Nino, s katero se je leta 2017 po enem letu ljubezni poročil v Las Vegasu. Dve leti pozneje se je par ločil
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 13:43 9. Junij 2024.

    Za kozlat, who the f.... je en cigo Kojić ?! Je tok kvazi pomemben, da morate ob njemu skoz omenjat …

  • 21:08 5. Junij 2024.

    Kako ga noben ne pozna Kojiča aka Alexia, če pa ima pet albumov v platinasti nakladi... Žurnal itak misli, da …

  • 00:41 4. Junij 2024.

    Pa kerga normalnega Slovenca boli qurac za tele vodenoglavce iz resničnostih blamaž? Žalostno, a resnično, to so pritepeni cigoti in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.