Po možganski kapi: Luke Perry menda v umetni komi

Foto: Profimedia
Luka Perryja je zadela kap.
Oglej si celoten članek

Igralca Luka Perryja, ki je zaslovel s serijo Beverly Hills 90210, so včeraj prepeljali v bolnišnico. V jutranjih urah so na njegovo posestvo v predmestju Los Angelesa prispeli reševalci. Igralec je bil ob njihovem prihodu še pri zavesti in se je z njimi pogovarjal, a se je začelo njegovo stanje hitro slabšati. Ugotovili so, da ga je zadela kap.

Njegova družina pravi, da je v umetni komi, njegov predstavnik za javnosti pa je to informacijo zanikal. Včeraj je televizija Fox sicer tudi razglasila, da bodo spet snemali serijo Beverly Hills. Sodelovanje so že potrdili Jennie Garth, Ian Ziering, Jason Priestly, Brian Austin Green, Tori Spelling in Gabrielle Carteris.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.